Rusty Bar

Rusty Bar je uvučen u jednu od ulica blizu Trešnjevačkog trga. Prostor je uređen tmurno i “moody”, s puno namještaja od kože i industrijskih metalnih detalja. Te kožne fotelje koje imaju su baš baš prekrasne. Da su manje možda bih poželjela uzeti jednu, spremiti ju u torbu i ponijeti doma.

Kava je fina i cijena je u redu (kava s mlijekom je 10 kn).

Google Karte: Trešnjevački Trg

Lokacija je super, baš mjesto za popiti fensi nedjeljnu kavu. Fensi nedjeljna kava je inače kava koja se pije nakon što si posjetila tržnicu i kupila nešto za kuhanje (npr. prokulice. Sad si odrasla osoba i vjerojatno kuhaš prokulice barem jednom tjedno.) i želiš piti kavu na nekom fensi mjestu sa kožnim stolicama, a ne doma.

Osim ako doma imaš kožne stolice, onda možeš otići direktno doma sa svojim prokulicama.

Kad sam došla, bilo je poluprazno, tek dva stola su bila popunjena. Nije bilo zadimljeno i to me baš razveselilo. Rijetko možeš naći kafić u Zagrebu tijekom zime koji nije zadimljen.

Ipak, kasnije kad se malo napunilo i kad je bilo nekoliko ljudi koji puše do mene, dosta brzo se prostor napunio dimom. To mi je jedini minus ovog kafića.

Plus: udobne stolice, fina kava, lijepo uređen interijer

Minus: dosta zadimljeno

Drži mi fige da se nikad ne umorim od posjećivanja lijepih kafića. To je jedino što ja sebi mogu poželjeti. Želim da me zdravlje služi dovoljno da mogu na kavu na nova mjesta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s