#ostajemdoma i Radim koktele

Photo by Kobby Mendez on Unsplash

Danas sam nabasala na jedan YouTube kanal koji mi se svidio pa sam ga odlučila podijeliti s tobom. S obzirom da nećemo tako skoro sjediti u Swanky Monkey Gardenu i piti koktele, možda bi bilo dobro da naučimo smiksati barem neke (najjednostavnije) doma sami 🙂

Ovaj video dolje mi je zapeo za oko jer jedini alkohol koji sad imam doma je bijeli rum (ostalo mi je od jednog neuspješnog pokušaja da napravim fini mojito).

Osim ruma, ima i 5 koktela koje možeš napraviti s votkom:

I hrpu drugih videa, sa svakakvim šarenim koktelima.

Problem mi je započeti s izradom koktela jer se uvijek osjećam kao da trebam kupiti hrpu stvari da bi napravila taj jedan koktel. I onda za drugi koktel moram kupiti hrpu drugih stvari. Rijetko se namirnice preklapaju, a čak i kad se preklapaju, onda su pak preslični kokteli.

Vjerojatno je to kao i kuhanje. Kad kreneš s kuhanjem i nemaš ništa od začina ili nekih osnovnih namirnica doma (luk, češnjak, vegeta, papar, chilli, krumpiri itd) čini ti se da je svako jelo koje radiš jako skupo jer moraš kupiti hrpu osnovnih namirnica (možda pašta, riža, + sve ovo što sam nabrojala prije). A zapravo, jednom kad uspiješ “sagraditi smočnicu” imaš sve što ti treba doma i kuhanje postane puno lakše i jeftinije.

To je to

To je to, danas je bilo kratko i slatko. Dečko i ja planiramo igrati Wormse sada. Ponestaje mi ideja što raditi doma. Morat ću se baciti na koktele, pa će štogod odlučimo raditi biti malo zabavnije 😉

Čujemo se uskoro,

Annie

Processing…
Success! You're on the list.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s