#ostajemdoma: Feelgood YouTube kanali koje volim

Buket je iz MOG vrta! Mog vrta!

#ostajemdoma

Inače sam osoba koja voli ostati doma. Volim se izležavati na kauču, volim gledati iste serije po stoti put i isprobavati nove recepte. Ipak, ovo razdoblje je teško. Teško je ostati doma s jednakom lakoćom u glavi kad znaš da moraš, čak i kada to radiš kako bi olakšala sebi i svima onima koji nemaju luksuz ostajanja doma.

Zato sam smislila da ću objavljivati što ja radim doma; od stvari koje me vesele, potaknu na razmišljanje i nešto nauče.

Nadam se da će ti olakšati ovo teško razdoblje, da će ti pomoći zabaviti se i malo zaboraviti na stvari dok si doma.

Par postova od prošlih dana bili su i edukativni na neki način. Knjige koje čitam, podcasti koje volim, i slično. Ovaj danas je feelgood post sa YouTube kanalima koji će ti pomoći da se malo opustiš, nakon svega ovoga. Nadam se da zrikavci nisu sljedeći.

Najbolji način da se razveseliš pomoću YouTube-a

Ne znam znamo li ovo svi; najbolji način da se razveseliš kada ti je teško je da odeš na YouTube i u tražilicu upišeš Davor Gobac ples sa zvijezdama. Jako ga je zabavno gledati, pogotovo njegovu frizuru kako veselo skače.

Evo par najdražih:

Evo ga, nadam se da se sad osjećaš barem malo bolje i da možemo početi s ostatkom.

Jaci Marie

Možda si nekada naletjela na njezin Instagram. Bavi se putovanjima, fotografijom, lifestyle sadržajem i ima svoj podcast o kojem sam pisala u ovom postu.

Na njenom YouTube kanalu možeš naći puno vlogova, gdje snima kako izgleda njen dan. Rekla bih kao Reality TV, samo nekako pristojnije i generalno zabavnije. Svaki video uređuje njen muž Leif i ima jako zabavan stil uređivanja (možeš vidjeti na jednom od vlogova, gdje je svaki put kad je Jaci rekla “but” stavio sliku guze nekog od kipova – ne mogu ga sad naći, javi ako ga nađeš).

Meni najdraži videi

  • Bali Travel Diary – vjerojatno najdraži video ikad, muzika je savršena i njihove scene isto! Kratak je i presladak, baci pogled obavezno!
  • Leif + Jacy — Italy Vlog – ovo je jedan od starijih, kada su snimali jedno vjenčanje u Italiji. Jako lijepe scene sadrži.
  • We Bought a Cabin! – ovo je jedan vlog gdje pokazuje kuću koju imaju za rentanje. Interijer je PREKRASNO uređen, prođe kroz cijelu kuću i pokaže prostorije i zato volim ovaj video.

Kristin Johns

Ona mi je jako slatka cura. Malo me freak-outa što ima jako dječji glas, pa se nekad osjećam kao da gledam dijete koje nešto priča. Ali stvarno je slatka, zabavna, ima odlične ideje i svoj vlastiti brand (torbe, marame, ostale proizvode).

Ima puno ideja za održavanje doma, kuhanje, pripremanje keksića i slatkiša (jako voli slatko) i sve neke druge lifestyle teme.

Meni najdraži videi

  • The Perfect Chocolate Chip Cookies – video gdje pokazuje kako po svom najdražem receptu radi keksiće. Nisam ih još isprobala ali mi je to definitivno na popisu.
  • My husband does my voiceover – video gdje se ona šminka, a njen muž je “njen glas”, tj. sinkronizacija. Vjerujem da si već vidjela ovakav video kod nekoga, kad si predugo klikala po YouTubeu. Zabavno je a to je ono što mi treba trenutno haha 🙂

Alexandra Gater

Ako si nekad voljela gledati one makeover stanova emisije koje su se vrtile na nekim čudnim programima (foxlife ili E!), e ovo je kanal za tebe. Alexandra je jako slatka, vesela i puno energije. Ponekad dobije prostor koji treba urediti koji je čudnog oblika, ili nije baš lijep generalno, ali ona uvijek ima neke nove ideje.

Koristi jako puno proizvoda iz Ikee, neke stvari napravi sama i super mi je jer su većina tih stvari izvedive, ništa nije toliko “dizajnerski” ili zastrušujuće za napraviti.

Jako mi se sviđa ovaj kanal, definitivno ću pregledati sve te videe ako ću ikad uređivati neki baš moj stan.

Meni najdraži videi

MadFit

E ovaj kanal je za trenutak kad ćeš se već osjećati dovoljno dobro da počneš vježbati. Ili ne. Neću te osuđivati ako ćeš jesti browniese sa sladoledom, ležati na kauču i gledati njen video Senorita. I sama sam to radila, ne jednom nego nekoliko puta.

Maddie je jako slatka cura, ima dečka i mačka s kojim živi. Mačak joj se zna pojaviti u videima i mahati repom negdje pored kamere dok ona radi serije vježbi.

Ima i super ogromne biljke kakve bih si ja poželila za svoj stan.

Ima serije videa gdje napravi koreografiju na neku popularnu pjesmu. Koreografija koju napravi nije baš ples, nego više hardcore vježbanje nakon kojeg će te vjerojatno sve boljeti.

Molim te pogledaj ove videe dolje i reci mi da žena nije vanzemaljac. Jako zgodna vanzemaljka, ali svejedno.

Meni najdraži videi

Nadam se da sam ti barem malo pomogla da zaboraviš na brige, otkriješ neke nove načine na koje ćeš gubiti vrijeme u budućnosti (ali to je lijepo izgubljeno vrijeme, priznaj) i da te Davor Gobac kako pleše Cha-Cha-Cha razveselio.

Javi mi se, što ti se sviđa, o kojim temama bi voljela čitati dok ostajemo doma i svim ostalim idejama na anniekovac95@gmail.com.

Čujemo se uskoro,

Annie

Processing…
Success! You're on the list.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s